İSTANBUL / ÇEKMEKÖY - NİŞANTEPE ANAOKULU

Okulumuzda Veli Akademileri Projesi Kapsamında seminer düzenlenecektir.

Ekm

Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında 2023-2024 Öğretim Yılı Katkı Payı ücretleri belirlenmiştir.

Ekm

Ülkemizin 100. Yılı Kutlu olsun. Cumhuriyetimiz ilelebet yaşasın!

Ekm

Okulumuzda 2023/2024 Eğitim öğretim yılı Veli Akademileri Projesi başlayacaktır.

Ekm

Okulumuz 2023/2024 Eğitim Öğretim yılında Eko Okullar Projesine yapılan başvurusu onaylanmıştır.

Ekm

Okulumuzda Hayvanları Koruma Gününe yönelik çeşitli etkinlikler yapıldı.

Ekm

Okulumuz öğrencileri Dünya Çocuk Günü'nü kutladı.

“ECO SCHOOL HAPPY WORLD” PROJESİ

Okulumuzda gönüllü 7 öğretmen Kenan NADİROĞLU, Nesime ERBERK, Aylin TAHİROĞLU, Gizem S. KILIÇDOĞAN, Elif DEMİRALP, Ezgi BİLGİÇ ve Huriye GEREK tarafından yazılan KA122-SCH Erasmus + "EKO OKUL MUTLU DÜNYA" Proje teklifimiz, uygunluk kriterlerini karşılayarak bağımsız dış uzmanlar tarafından içerik değerlendirmesine tabi tutulmuş ve yeterli puanı alması sonucunda seçim sürecine dahil edilmiştir.

İki hareketlilikten oluşan projemizde; Ocak ayında Kenan NADİROĞLU, Huriye GEREK ve Ezgi BİLGİÇ Finlandiya'ya giderek Eco Okul eğitimi aldılar ve öğrendikleri bilgileri okulumuzda olan diğer öğretmen ve personele aktardılar. Nisan ayında da Nesime ERBERK, Aylin TAHİROĞLU, Gizem S. KILIÇDOĞAN ve Elif DEMİRALP İspanya'ya gittiler ve JOB SHADOWİNG yaptılar. Eco Okul olan bir anaokulu gözlemlediler, uygulamalarına katılarak ve kazandıkları deneyimleri kendi okullarına uyarlayamaya başladılar. Böylece asıl amaçları olan çocuklarda ekolojik bilinç oluşturulmasındaki ilk adımı attılar. Projede emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize, personelimize ve velilerimize teşekkür ederiz.