İSTANBUL / ÇEKMEKÖY - NİŞANTEPE ANAOKULU

NİŞANTEPE ANAOKULU

NİŞANTEPE MAH. OKUL SK.NO24/2 NİŞANTEPE ÇEKMEKÖY
Vizyon
Kendine güvenen,paylaşmayı bilen,öğrenmeye açık,sorumluluk,hoşgörülü,yardımlaşma ve dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek.´Bütün Çocuklar Özeldir´ sloganıyla hareket ederek her türlü gelişimlerine destek olmak,aile sıcaklığını aratmayan sevgi dolu bir ortamda onları incelemeye ve araştırmaya yönlendiren bir ortam sunmak.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununun çerçevesinde;Öğrencilerimizin bireysel gelişim özelliklerinin göz önünde tutularak ve kendilerini gerçekleştirme fırsatlarının yaratıldığı ortamlarda alanında eğitim almış uzaman eğitimciler ile en etkin eğitim-öğretim metotları kullanarak öğrencilerimize eğitim vermektir. Öğrencilerimizi ;araştırarak, sorgulayarak, yaparak / yaşayarak bilgi ve beceri sahibi olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
2018 E Twinning Ulusal Kalite Etiketi,2019-2020 yılı E-Twinning School, 2020 E-Twinning Avrupa Kalite Etiketi,2020 Okullarda Orman Projesi Sertifikası, 2021 E-Twinning Avrupa Kalite Etiketi
08:00-13:00 13:00-18:00
522, 11A, 14A, 9ÇN İETT OTOBÜS HATTI
NİŞANTEPE MAHALLESİ
İLÇE MERKEZİNE 8 KM.
Proje Çalışmaları
Hazrezmi, E-Twinning, Beyaz Bayrak, Okulum Temiz, Okullarda Orman, Minik Tema, Beslenme Dostu Okul Projesi, Sıfır Atık, Eko Okullar Projesi, Dilimizin Zenginlikleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Erasmus ECO OKUL MUTLU DÜNYA PROJESİ Okulumuzda gönüllü 7 öğretmen (Kenan NADİROĞLU, Nesime ERBERK, Aylin TAHİROĞLU, Gizem S. KILIÇDOĞAN, Elif DEMİRALP, Ezgi BİLGİÇ ve Huriye GEREK) tarafından yazılan KA122-SCH Erasmus + "ECO OKUL MUTLU DÜNYA" Proje teklifimiz, uygunluk kriterlerini karşılayarak bağımsız dış uzmanalar tarafından içerik değerlendirmesine tabi tutulmuş ve yeterli puanı alması sonucunda seçim sürecine dahil edilmiştir. İki hareketlilikten oluşan projemizde; Ocak ayında 3 öğretmenimiz Finlandiya'ya giderek Eco Okul eğitimi alacak ve öğrendikleri bilgileri okulumuzda olan diğer öğretmen ve personele aktaracaklar. Nisan ayında da 4 öğretmenimiz İspanya'ya giderek Job Shadowing yaparak Eco Okul olarak çalışan bir anaokulu gözlemleyip uygulamalarına katılacak ve kazandıkları kazanımları kendi okulumuza uyarlayacaklardır.